Универзитетска дечја клиника, Тиршова

На основу овлашћења из члана 23 Статута Универзитетске дечје клинике, а у складу са Кадровским планом за 2021 годину бр. 112-01-114/2021-02 од 06.04.2021 године, као и одредбама чл. 7, 8, 9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (Службени гласник РС бр.96/2019), в.д. директора Универзитетске дечје клинике, Београд, Тиршова 10, доноси следећу

 

О Д Л У К У 

 

I

 

РАСПИСУЈЕ СЕ ЈАВНИ ОГЛАС за пријем у радни однос на одређено време по основу замене до повратка радника са боловања, са пуним радним временом на послове медицинска сестра-техничар у хемодијализи, Дијализа – 1(један) извршилац.

 

II

 

УТВРЂУЈУ СЕ услови за пријем у радни однос на одређено време по основу замене до повратка радника са боловања, са пуним радним временом на послове медицинска сестра-техничар у хемодијализи, Дијализа – 1(један) извршилац како следи:

 

- IV степен стручне спреме – медицинска сестра/здравствени техничар (педијатријски/општи смер)

-  положен стручни испит

-  најмање 6(шест) месеци радног искуства

 

III

 

Рок за пријаву кандидата траје осам дана од дана објављивања огласа у листу „Послови“ Националне службе за запошљавање.

 

Пријаве се шаљу у затвореној коверти на адресу: Универзитетска дечја клиника, Тиршова 10, 11000 Београд, са назнаком „ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ – ТЕХНИЧАРА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПО ОСНОВУ ЗАМЕНЕ ДО ПОВРАТКА РАДНИКА СА БОЛОВАЊА- 1(ЈЕДАН) ИЗВРШИЛАЦ“.

 

IV

 

Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни да доставе следећа документа:

 

  • кратку биографију
  • фотокопију личне карте
  • фотокопију дипломе о завршеној школи

-     фотокопију дипломе о положеном стручном испиту

  • фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата ( уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.)

 

Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему претходно искуство о раду, додатно образовање или способљеност, дужина трајања школовања и сл.).

 Приликом заснивања радног односа, кандидати су дужни да доставе лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима.

 

Оглас објавити на огласној табли Националне службе за запошљавање,  интернет страници Министарства здравља Републике Србије, огласној табли и интернет страници послодавца.

 

 

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

 

 

Доставити :

  • служби за правне, кадровске и административне послове
  • на огласној табли
  • а/а

 

 

В.Д.   Д И Р Е К Т О Р А

Доц. др сци Синиша Дучић