ДОМ ЗДРАВЉА ''НОВИ САД''

 

РАСПИСУЈЕ СЕ ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ

НА ПОСЛОВЕ:

 

ТЕХНИЧАР ИНВЕСТИЦИОНОГ / ТЕХНИЧКОГ ОДРЖАВАЊА И ОДРЖАВАЊА УРЕЂАЈА И ОПРЕМЕ    (КВ-одржавање)

2 (два) извршиоца

 

Опис послова: снима и израђује скице постојећих стања и инсталација у објектима; пружа подршку у изради предмера радова и уградње опреме; припрема инвестициону - техничку документацију, предмер и предрачун радова за извођење потребних радова на објектима; прати реализацију радова; анализира параметре рада и обавља дијагнозу узрока комплексних кварова објеката, опреме и инсталација за које је задужен; предлаже процедуре за превентивно и редовно одржавање, као и за отклањање комплексних кварова; обавља стручне и техничке послове одржавања; контролише исправност и функционалност техничких система и инсталација на објектима и уређајима; котролише рад спољних сарадника и евидентира послове и утрошак материјала; врши надзор над извођењем радова; припрема потребну документацију за поступак набавки; организује поправке на одржавању објеката, обавља и друге послове по налогу; води и уређује архиву и документацију о свим објектима установе; врши обилазак, снима и евидентира стање постојећих објеката и инсталација техничких система; организује и усмерава израду техничке документације; одржава ажурном базу техничке документације о објектима, опреми и инсталацији; пружа подршку у изради предмера радова и уградње опреме; прикупља потребне дозвола и сагласности; даје податке за формирање техничке документације и води евиденцију о истој; теренски рад у радијусу од 50 км.

УСЛОВИ: Најмање средње образовање, IV степен стручне спреме, возачки испит ''Б'' категорије.

 

         Кандидати су обавезни да доставе писану пријаву на оглас са краћом биографијом. Уз писану пријаву поднети оверену фотокопију дипломе о завршеној школи.

        Кандидати који су се јавили на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему (претходно искуство о раду, просечна осена у току школовања, додатно образовање или оспособљеност, дужина трајања школовања).

        О избору кандидата одлучује директор.

        Рок за пријаву на јавни оглас је 8 дана, од дана објављивања.

          Пријаве са потребном документацијом достављају се у затвореним ковертама на адресу Дом здравља ''Нови Сад'' Нови Сад, 21 000 Нови Сад, Булевар цара Лазара бр. 75, са назнаком на јавни оглас радно место ТЕХНИЧАР ИНВЕСТИЦИОНОГ/ТЕХНИЧКОГ ОДРЖАВАЊА И ОДРЖАВАЊА УРЕЂАЈА И ОПРЕМЕ    (КВ-одржавање)    на одређено време.

        Ако последњи дан рока пада у нерадни дан (субота и недеља) или на дан државног празника рок за подношење пријаве истиче првог радног дана.

        Пријаве са непотпуним подацима и непотпуном документацијом ће бити одбијене као неисправне.  Пријаве које буду примљене у Дом здравља ''Нови Сад'' Нови Сад, после истека наведеног рока у овом огласу сматраће се неблаговременим и неотворене ће се вратити пошиљаоцу, са назнаком датума када су примљене у Дому здравља ''Нови Сад'' Нови Сад.

        Одлука о избору кандидата биће донета у року од 30 дана од дана истека рока за пријаву кандидата и у истом року кандидати ће бити обавештени о избору.