Дом здравља Тутин

На основи чл.7. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (,,Службени гласник РС”, бр. 96/19, 58/20 и 135/22), у складу са Изменом Кадровског плана Дома здравља -Тутин за 2022 годину и Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља -Тутин, в.д.директора Дома здравља -Тутин доноси Одлуку, којом расписује

 

О  Г  Л  А  С

 

            За пријем у радни однос на одређено време са пуним радним временом                          до 30.11.2023 године:

 

-  jедног референта за финансијско-рачуноводствене послове у одељењу за економско-финансијске послове.

Општи / типични опис посла :

Vrši prijem, kontrolu, grupisanje i knjiženje ulazne i izlazne dokumentacije i daje nalog za finansijsko zaduživanje.Vodi propisane elektronske evidencije i obavlja elektronska plaćanja.Kontroliše evidentiranje poslovnih promena u poslovnim knjigama i evidencijama. Prati i usaglašava stanje knjiga osnovnih sredstava i glavne knjige.Izrađuje mesečne izveštaje iz delogruga svog rada i odgovoran je za njihovu tačnost. Ažurira podatke u odgovarajućim bazama.Pruža podršku u izradi finansijskih izveštaja(periodičnih i godišnjih) i godišnjeg izveštaja o poslovanju.Vrši računsku i logičku kontrolu mesečnih izveštaja, obrađuje podatke i izrađuje statističke tabele.Kontira bolničku apoteku, zaduženje i razduženje bolničke apoteke, stvara kartice dobavljača, stvara kartice zalihe apoteke, stvara dnevnik i sravnjuje sa računoplolagačem bolničke apoteke (lekovi, laboratorijski materijal, rendtgenski materijal, stomatološki materijal, vakcine, materijal sa hemodijalizu, sanitetski materijal za sve službe i dobavljače po posebnom režimu). Kontira za sva odeljenja za lekove i sanitetski materijal, stvara po kontima kartice i dnevnik i iste sravnjuje sa svim odeljenjima posebno za lekove, a posebno za sanitetski materijal. Kontira sve dobavljače direktnih troškova, stvara kartice dobavljača i dnevnik (dobavljači energetike, prevoz radnika, sve nematerijalne troškove koje se plaćaju preko osnovnog računa i sopstvenog računa, donacije). Radi sve IOS obraсce sa bolniču apoteku i druge dobavljače.

 

Услови: Поред општих услова прописаних Законом о раду кандидат треба да испуњава и следеће услове:

   - IV ссс, економски техничар.

 

   Уз молбу кандидати треба да приложе следећу документацију:

-оверену фотокопију дипломе о завршеној школи,

-извод из матичне књиге рођених-венчаних,

-биографију са адресом и телефоном.

 

           Оглас објавити на Wеб сајту Министарства здравља РС и код Националне службе за запошљавања.

            Молбе се предају служби за опште и правне послове Дома здравља -Тутин у року од 8(осам)дана од дана објављивања.

            Пријаве слати на адресу:

Дом здравља Тутин – Тутин, улица Богољуба Чукића бр. 12, 36320 Тутин са назнаком                             ,, оглас за пријем у радни однос“  или лично доставити у писарницу Дома здравља Тутин.         

 

 

в.д.директора Дома здравља Тутин

др Кемал Ћоровић