КЛИНИЧКО-БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР ''БЕЖАНИЈСКА КОСА''-БЕОГРАД

На основу члана 7-9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе («Сл. гласник РС» бр. 96/19 и 58/20 – Анекс 1), члана 24-27 и члана 192 Закона о раду („Сл. гласник РС 24/05, 61/05, 54/09, 32/13, 75/14, 13/2017 – Одлука УС, 113/2017 и 95/18“), члана 23 Статута КБЦ „Бежанијска коса“-Београд и Правилника о процедури и критеријумима за заснивање радног односа у КБЦ „Бежанијска коса“-Београд број 1149/8 од 24.02.2021. године, расписујем следећи:

 

ЈАВНИ ОГЛАС

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

1 Дипломираног правника на одређено време по основу радног односа чије је трајање унапред одређено објективним разлозима који су оправдани извршењем одређеног посла односно наступањем одређеног догађаја (немогућности организације рада услед дефицита кадра) - повећаног обима посла и то до 24 месеца, у складу са тачком 4. алинеја 3 Кадровског плана за 2023. годину са пуним радним временом и пробним радом од 3 месеца

 

Услови за заснивање радног односа за Дипломираног правника за правне, кадровске и административне послове су:

 

Високо образовање:

  • на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године – завршен Правни факултет.
  • на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године - завршен Правни факултет.

 

Додатна знања / испити / радно искуство

  • знање рада на рачунару;

 

Критеријуми:

  1. радно искуство у струци (које се доказује искључиво Уговорима о раду и по могућству Решењима о престанку радног односа).
  2. оцена на разговору

 

Заинтресовани кандидати подносе ИСКЉУЧИВО ПУТЕМ ЕЛЕКТРОНСКЕ ПОШТЕ (e-maila) СКЕНИРАНЕ (НЕ ФОТОГРАФИСАНЕ ) - неоверене фотокопије:

 

  • пријаве са кратком биографијом, адресом, контакт телефоном и ОБАВЕЗНО е-mail адресом,
  • фотокопију дипломе о завршеном Правном факултету,
  • фотокопија уверења о положеном правосудно испиту,
  • фотокопију сертификата за службеника за јавне набавке,
  • фотокопију извода из матичне књиге венчаних (уколико је диплома, уверење или сертификат издат на девојачко презиме),
  • доказ о радном искуству (радни однос се доказује Уговорима о раду и по могућству Решењима о престанку радног односа ради сравњења са радним стажом уписаним у радну књижицу уколико је кандидат поседује)
  • фотокопију радне књижице (уколико је кандидат поседује због израчунавања стажа осигурања као и минулог рада).

 

Комисија заказује термин разговора са кандидатима или оцењивање кандидата на начин у складу са ставом 2. члана 7. Правилника. Акo Комисија, уместо разговора, утврди други начин оцењивања кандидата у складу са ставом 2. члана 7, у записник се уносе добијени резултати тестирања, провере практичног знања, провере способности или вештина, а све у оквиру утврђеног броја бодова - оцена на разговору.

 

Кандидат који буде изабран за пријем у радни однос на одређено време пре склапања Уговора о раду мора доставити:

 

  • оверене фотокопије: дипломе Правног факултета, уверења о положеном правосудном испиту, сертификата за службеника за јавне набавке, фотокопију извода из матичне књиге венчаних (уколико је диплома, уверење или сертификат издат на девојачко презиме), фотокопије: одјаве на претходно осигурање – МА обрасац; фотокопију личне карте у 3 примерка уколико је без чипа (уколико је са чипом понети је са собом ради очитавања); фотокопију картице текућег рачуна; картицу здравственог осигурања ради усаглашавања у надлежном РЗЗО-у; радну књижицу уколико је поседује (због израчунавања стажа осигурања као и минулог рада).

 

Пријаве на конкурс кандидати подносе ИСКЉУЧИВО путем електронске поште са свим елементима који су захтеване конкурсом, на e-mail: kadrovska@bkosa.edu.rs.

Рок за пријаву на конкурс је 8 дана од дана објављивања конкурса са назнаком (subject): "Пријава на конкурс за пријем у радни однос на одређено време 1 Дипломираног правника у Одељење за правне, кадровске и опште послове на одређено време (најдуже до 24 месеца), због повећаног обима посла и то до 24 месеца, у складу са тачком 4. алинеја 3 Кадровског плана за 2023. годину са пуним радним временом и пробним радом од 3 месеца“.

Неблаговремене пријаве, као и пријаве са непотпуном или неодговарајућом документацијом, неће бити разматране.

 

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора кандидата за пријем у радни однос. Подацима рукује и податке обрађује Одсек за правне и кадровске послове КБ Центра, у циљу спровођења поступка заснивања радног односа и у друге сврхе се не могу користити.

 

По завршеном конкурсу предата документа се неће враћати кандидатима.

 

За све информације се можете обратити на телефон 011/20-95-605.

 

 

ВД Директора Клиничко-болничког центра

Доц. др Марија Здравковић