DOM ZDRAVLJA KOVIN

Na osnovu člana 27 k Zakona o budžetskom sistemu (''Sl. Glasnik RS'' br. 54/2009, 73/2010......... 149/2020 )  i člana  7.  stav 1. tačka 3 Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave  (''Sl. glasnik RS'' br. 96/2019), a u skladu sa kadrovskim planom Doma zdravlja Kovin za 2022. godinu, broj: 112-01-64/2022-02 od 29.09.2022. godine, DOM ZDRAVLJA KOVIN, KOVIN raspisuje:

 

JAVNI  OGLAS

ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

 

  1. Doktor medicine.................................................................... 2 izvršioca

Uslovi : Završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

Opis poslova: Utvrđen Pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji  poslova u Domu zdravlja Kovin.

Uz prijavu se podnosi kratka biografija i dokazi o ispunjenosti uslova konkursa (diploma, uverenje o položenom stručnom ispitu i  očitana lična karta) u neoverenim fotokopijama.

Radni odnos se zasniva na  ODREĐENO  vreme, radi zamene odsutnih radnika koji su na stručnom usavršavanju, do njihovog povratka.

 

Prijavom na oglas kandidati daju svoju saglasnost za obradu podatka o ličnosti u svrhu izbora za prijem u radni odnos. Podaci se ne mogu koristiti u druge svrhe.

Kandidati koji ispunjavaju uslove oglasa mogu biti pozvani na razgovor radi pružanja dodatnih podataka koji mogu biti važni za odluku o prijemu.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

 

Prijave slati na adresu: DOM ZDRAVLJA KOVIN , ul. Trg oslobođenja br. 4, 26220 Kovin, sa naznakom  ''Za konkurs'' ili doneti lično u kancelariju odseka za pravne poslove broj 57.

Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objavljivanja oglasa u  Nacionalnoj službi za zapošljavanje i sajtu Ministarstva zdravlja RS.

 

 

v.d.   direktora,

Mr sci  Jasmina  Đakov, dipl. ecc