КБЦ Приштина

На основу чл.23. став 1. тачка 12. Статута, а у вези са одредбама чл.9. ПКУ за здравствене установе чији је оснивач Р.С., Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („ Службени гласник Р.С.“ бр.106/18) и предлога Комисије, в.д. директора КБЦ Приштина –Грачаница доноси  следећу:    

 

 

 

О Д Л У К У

 

Члан 1.

 

О поништењу конкурса за пријем у радни однос на неодређено време  за 8 (осам) доктора медицине и 1(један) специјалиста максилофацијалне хирургије, који је објављен дана 16.10.2019. год. код  Националне службе за запошљавање у публикацији „Послови“,  на веб страници Министарства здравља Р.С., као и на веб страници КБЦ Приштина- Грачаница.

 

Члан 2.

 

Конкурс се  поништава у целини из разлога што је Комисија у току разматрања приспелих пријава и доказа за избор  кандидата за пријем у радни однос по наведеном конкурсу, уочила извесне неправилности формално правне природе                                                          

 

Члан 3.

 

Одлука ступа на снагу даном доношења и објављује се  на интернет  страници Министарства здравља Р.С.,  Националне службе за запошљавање и КБЦ Приштина- Грачаница.

 

 

ВД ДИРЕКТОР          

КБЦ- Приштина –Грачаница

Проф.др Братислав Лазић