Дом здравља "Рашка"

На основу члана  7, 8 и 9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач РС аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе ("Сл.гласник РС" бр. 106/2018), сагласности Министарства здравља бр.112-01-1518/2019-02 од 09.12.2019. године, закључка Комисије за давање сагласности за ново запошљавање и додатно радно ангажовање код корисника јавних средстава 51 број:112-11888/2019 од 27.11.2019. године и Одлуке директора Дома здравља Рашка бр. 4801/2019 од 25.12.2019. године, Дом здравља Рашка у Рашки расписује

ОГЛАС

За пријем у радни однос 1 (једног)  возача санитетског возила на неодређено време, са пуним радним временом за рад у Дому здравља Рашка.

 

Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне условe утврђене Правилником о организацији и систематизацији послова  Дома здравља  „Рашка“ у Рашки:

 

Од стручне спреме потребно је:

  • Средње образовање
  • Возачка дозвола „Б“ категорије

 

Заинтересовани кандидати уз пријаву подносе:

  • Оверену фотокопију дипломе о завршеној школи;
  • Извод из матичне књиге рођених;
  • Оверену фотокопију возачке дозволе;
  • Кратку биографију са адресом, контакт телефоном, е-mail адресом.

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања огласа на огласној табли Националне службе за запошљавање Филијала Краљево, испостава у Рашки. Оглас је достављен Министарству здравља Републике Србије ради објављивања на интернет страници истог.      

 

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе.

 

Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор уколико су потребне додатне информације које могу бити важне за доношење одлуке о пријему.

Кандидати који буду изабрани, пре закључивања уговора о раду дужни су да доставе доказ о здравственој способности за рад на наведеном послу.

Пријаву са документацијом и тачном назнаком за које радно место конкуришу, доставити на адресу: Дома здравља "Рашка" у Рашки (Кадровска служба) – Др Јовановића бр. 4.

Непотпуне и неблаговремене  пријаве   неће се разматрати.

 

 

Директор

др  Милисав Гаљак