Дом здравља“Рума“

На основу члана 7.-9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (Службени гласник РС бр.96/19) и добијене сагласности Комисије за давање сагласности за ново запошљавање и додатно радно ангажовање код корисника јавних средстава Министарства здравља РС бр. 112-01-34/2020-02 од 26.02.2020. године, директор Дома здравља“Рума“ расписује:

 

ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

(са пуним радним временом)

 

-администратор информационих система и технологија-информатичар-1 извршилац.

 

Опис посла за горе наведено радно место утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Дому здравља“Рума“.

 

Услов за обављање горе наведених послова:

СТРУЧНА СПРЕМА/ ОБРАЗОВАЊЕ

Високо образовање

-на основним студијама у обиму од 180 ЕСПБ бодова по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године.

- на  студијама у трајању до три године, по пропису , који је уређивао високо  образовање до 10. септембра 2005. године.

изузетно:

-средње образовање и радно искуство на тим пословима стечено до дана ступања на снагу ове уредбе

 

ДОДАТНА ЗНАЊА /ИСПИТИ/ РАДНО ИСКУСТВО

-нису потребна

 

За горе насловљено радно место кандидати подносе:

-пријаву са кратком биографијом, адреса, контакт телефон,

-оверену фотокопију дипломе,

-доказ о радном искуству уколико кандидат има средње образовање.

 

Пријаве на оглас  предају се поштом или лично у Секретаријату Дома здравља“Рума“ од 07-14 часова радним данима или поштом на адресу Орловићева бб Рума са назнаком „Пријава на конкурс за пријем у радни однос на неодређено време- „администратор информационих система и технологија-информатичар“, у року од 8 дана од дана објављивања Јавног  огласа у листу “Послови”.

Јавни оглас ће бити објављен на сајту Министарства здравља РС, огласној табли Дома здравља“Рума“ и интернет презентацији Дома здравља“Рума“.

 

Уз потписану пријаву на оглас са кратком биографијом приложити доказе о испуњености услова.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у обзир.

Коначну одлуку о избору кандидата који ће бити примљени у радни однос доноси директор у року који не може бити дужи од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава кандидата.

За све информације можете се обратити на телефон 022/479-365.

 

 

Директор,

др стом. Јелена Стојанац Мрачевић