Дом здравља Параћин

На основу члана 9. став 3. Посебног Колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач РС, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе  („Сл.Гласник РС“ бр. 96/2019), члана 23. Статута Дома здравља Параћин,  директор дана 20.08.2020.године доноси:

 

О Д Л У К У

 

     I  ОБУСТАВЉА СЕ конкурс који је расписао Дом здравља Параћин за пријем у радни однос кандидата на пословима радног места возач санитетског возила у   хитној  медицинској  помоћи, на неодређено време, за рад у Служби за хитну медицинску помоћ са санитетским превозом  Дома здравља Параћин са скраћеним радним временом.

   

    II Одлуку објавити на сајту Министартсва здравља РС и код Националне службе за запошљавање.

       

 

О б р а з л о ж е њ е

 

         Дом здравља Параћин расписао је конкурс за пријем у радни однос на неодређено време на пословима радног места возач у хитној медицинској помоћи. Оглас је објављен  сајту Министарства здравља РС дана 02.07.2020.године и у листу „Послови“ код  Националне службе за запошљавање дана 15.07.2020.године.

       Рок за подношење пријава био је 8 дана од дана објављивања.

       На конкурс су приспеле две уредне, благовремена пријаве кандидата.

       Како Директор Дома здравља Параћин није могао да донесе одлуку о избору кандидата а на основу спроведеног разговора са истим, то је донета одлука као у диспозитиву.

 

       

Доставити уз повратницу:

  -МЗ РС

-НСЗ

-Архиви Дома здравља

 

 

ДОМ ЗДРАВЉА ПАРАЋИН ДИРЕКТОР

Др Весна Весић, спец.педијатрије