Градски завод за јавно здравље, Београд

На основу члана 31. Закона о раду („Сл. Гласник РС“ бр. 24/2005,61/2005, 54/2009,32/2013,75/2014,13/2017-Одлука УС,113/2017 и 95/2018-аутентично тумачење), члана 7. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (,,Службени гласник Р.С.“ број 96/2019,58/2020-Анекс I), члан 21. Статута Градског завода за јавно здравље, Београд, а у складу са Закључком 51 бр.112-6749/2020 Комисије за давање сагласности за ново запошљавање и додатно радно ангажовање код корисника јавних средстава, Министарства здравља од 27.08.2020.године и Одлуке директора Градског завода број V-5-5422/1 од 15.12.2020. године, расписује се:

 

ЈАВНИ ОГЛАС

за пријем у радни однос

 

 

I

 

Оглашава се пријем у радни однос на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ са пуним радним временом:

 

  1. 1. Два ( 2 ) извршиоца на радно место Санитарни/санитарно-еколошки техничарЦентар за контролу и превенцију болести, због повећаног обима посла до шест месеци.

 

- Опис посла: узима узорке за испитивање и врши њихову анализу; прикупља и обрађује податке о хигијенском стању и болестима; спроводи мере за спречавање ширења заразних болести; учествује у процедурама скупљања и уклањања медицинског отпада; узима и узоркује биолошки и други материјал за лабораторијску дијагностику у Заводу и на терену; води евиденцију лица која подлежу обавези здравственог надзора; учествује у епидемиолошком извиђању и истраживању у ванредним ситуацијама; учествује у спровођењу здравствено-васпитног рада; врши унос података у електронску базу података, одређује врсту прегледа и наплату; примењује документа система менаџмента у складу са надлежностима; обавља и друге послове по налогу координатора техничара, главног техничара Центра и начелника Јединице

 

- Услови:

 - Средње образовање медицинске струке;

 - стручни испит;

 - лиценца;

 - најмање шест месеци радног искуства у наведеном звању;

  - возач Б категорије;

  - познавање рада на рачунару.

 

 

- Заинтересовани кандидати уз пријаву на оглас подносе фотокопије (неоверене) следећих докумената:

  • диплому/уверење  о завршеној средњој школи медицинске струке;
  • уверење о положеном стручном испиту;
  • лиценцу/ потврда о поднетом захтеву за издавање лиценце;
  • фотокопија возачке дозволе;
  • сертификат/потврда о познавању рада на рачунару;
  • извод из матичне књиге рођених и венчаних (ако је дошло до промене презимена);
  • уверење о држављанству;
  • фотокопију/очитану личну карту;
  • потпуну личну и радну биографију са адресом, контакт телефоном и e-mail адресом.

 

- Додатни услов:

Претходно радно искуство на истим или сличним пословима ће се сагледати као предност.

 

II

 

Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор уколико су потребне додатне информације које могу бити важне за доношење одлуке о пријему.

 

III

 

Рок за подношење пријава је 8 ( осам ) дана од дана објављивања огласа на интернет порталу Националне службе за запошљавање.

Оглас ће такође бити објављен и на интернет порталу Министарства здравља као и на огласној табли и интернет порталу Градског завода за јавно здравље, Београд.

Пријаву са документацијом (у затвореној коверти) доставити поштом или лично (Архива Завода) на адресу:

Градски завод за јавно здравље, Београд, Булевар Деспота Стефана 54а – Одељење за правне послове са назнаком “Пријава на оглас за пријем у радни однос за радно место (навести назив радног места као и Центар односно Јединицу у којој се то радно место налази). Обавезно навести име и презиме.

Непотпун и неблаговремене пријаве, као и пријаве које не садрже горе тражене податке неће се разматрати.

Достављена документа се не враћају.

Одлука о избору кандидата ће бити објављена на сајту Градског завода за јавно здравље, Београд www.zdravlje.org.rs у делу Огласи и неће се достављати учесницима јавног огласа.

                                                                        

 

ДИРЕКТОР ГРАДСКОГ ЗАВОДА

ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, БЕОГРАД

Проф. др Душанка Матијевић