Дом здравља ''Др Даринка Лукић'' Коцељева

На основу члана 7. и 8. ПКУ за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе и члана 6. и 7. Колективног уговора за Дом здравља ''Др Даринка Лукић'' Коцељева, на основу Кадровског плана Дома здравља Коцељева за 2020. годину брoј: 112-01-31/2020-02 од 19.06.2020.године и Сагласности Комисије за кадрове здравствених установа из фебруара 2019.године број: 112-01-1550/2018-02 од 11.02.2019.г.,в.д. директора Дома здравља ''Др Даринка Лукић'' Коцељева расписује:

 

Ј А В Н И     О Г Л А С

 

            За пријем у радни однос на одређено време до 24 месеца са пуним радним временом због повећаног обима посла.

 

1.ДОКТОР СТОМАТОЛОГИЈЕ СПЕЦ. ДЕЧИЈЕ И ПРЕВЕНТИВНЕ СТОМАТОЛОГИЈЕ ИЛИ ДОКТОР СТОМАТОЛОГИЈЕ СА ЗАВРШЕНОМ ЕДУКАЦИЈОМ ИЗ ДЕЧИЈЕ И ПРЕВЕНТИВНЕ СТОМАТОЛОГИЈЕ -1 извршилац, место рада ДЗ Коцељева

 

                       Поред општих услова предвиђених законом, кандидат мора испуњавати и следеће посебне услове:

 

  - Високо образовање:

– на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из дечије и превентивне стоматологије или завршена едукација из дечије и превентивне стоматологије односно на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из дечије и превентивне стоматологије или завршена едукација из дечије и превентивне стоматологије

  - положен стручни испит

  - лиценца за рад издату од надлежне коморе

  - најмање 6 месеци радног искуства у звању доктора стоматологије

 -  здравствена способност за обављање послова радног места из конкурса

  - да није осуђиван и да се против кандидата не води кривични поступак

 

                         Кандидати су обавезни да доставе: пријаву на оглас, краћу личну и радну биографију (CV), диплому о завршеном школовању, уверење о положеном стручном испиту, лиценцу за рад, доказ о радном искуству (предност ће имати кандидати са више радног искуства),  уверење о здравственој способности, уверење да кандидат није осуђиван (не старије од 6 месеци) и уверење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од 6 месеци).

                        Уколико се документа достављају у виду фотокопије (изузев возачке дозволе) потребно је да буду оверена од стране овлашћеног органа.

                      Оглас се објављује код НСЗ испостава Коцељева, веб сајту Министарства здравља Републике Србије, огласној табли и интернет страници дома здравља.

                      Пријаве на оглас се могу поднети лично у Дом здравља ''Др Даринка Лукић'' Коцељева сваког радног дана од 7 до 15 часова или послати препорученом поштом на адресу Дом здравља ''Др Даринка Лукић'' ул.Немањина бр.8 15220 Коцељева са назнаком ''за оглас''.

          Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.

          Оглас остаје отворен 8 дана од дана објављивања код Националне службе за запошљавање испостава Коцељева односно закључно са 08.01.2021.г.

 

 

в.д. директора ДЗ

др Верица Софранић