Дом здравља „Свети Ђорђе“

Ј  А  В  Н  И     О  Г  Л  А  С

 

          за пријем у радни однос 1 извршиоца за радно место „Виши радиолошки техничар/струковни медицински радиолог“  на одређено време , са пуним радним временом,ради попуне радног места за рад у Дому  здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи

 

 Услови:     

  - Завршене основне студије првог степена( струковне/академске)  по прописима који уређују високо образовање од 10.09.2005. године  и на основним студијама у трајању од најмање 2 године до 10.09.2005. године,

  -   Положен стручни испит,

   -   Знање рада на рачунару

            

          Опис послова за наведено радно место утврђен је актом,односно Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова у Дому здравља „Свети Ђорђе“ Топола.

         

            Уз пријаву за оглас обавезно је доставити следећу документацију:

      -кратку радну биографију,

      -оверену фотокопију дипломе о стеченом образовању,

      -фотокопију личне карте или очитане податке са личне карте,

       -доказ о положеном стручном испиту

 

          Пријаве са потребном документацијом слати у затвореној коверти путем поште на адресу:Дом здравља „Свети Ђорђе“ ул.Булевар Вожда Карађорђа број 67,34310 Топола са назнаком “Пријава на оглас“ или лично предати у Правној служби Дома здравља“Свети Ђорђе“ у Тополи на истој адреси.

          Рок за пријаву на оглас износи 8 дана од дана објављивања на сајту Министарства здравља РС и сајту Националне службе за запошљавање.

          Послодавац може позвати кандидате који су ушли у ужи избор на разговор ради добијања додатних информација и провере оспособљености кандидата за послове радног места.

          Неблаговремене,непотпуне и непотписане пријаве неће се разматрати.