Општa болницa Лесковац

На основу члана 7. и 8. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе ("Сл. гласник РС" број 96/2019 и 50/2020), Кадровског плана за Општу болницу Лесковац за 2020. годину број 112-01-31/2020-02 од 24.12.2020. године и одлуке директора Опште болнице Лесковац број 9287 од 04.10.2021. године, расписује се

 

Ј А В Н И  О Г Л А С

 

1.

за пријем у радни однос на  ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ због повећаног обима посла у трајању од 3 месеца, са пуним радним временом, за обављање послова:

 

  1. Медицинске сестре/техничара на неонатологији Одсека за полуинтензивну негу Одељења за неонатологију Службе за гинекологију и акушерство – 1 извршилац;
  2. Спремача/спремачице просторија у којима се пружају здравствене услуге Одсека за одржавање хигијене Службе за техничке и друге послове – 3 извршиоца.
  3. Возача санитетског возила у болничким установама Одсека за медицински и услужни транспорт Службе за техничке и друге послове – 1 извршилац.

 

2.

Поред општих услова прописаних законом, кандидати морају испуњавати и следеће посебне услове:

- За медицинску сестру/техничара: - да имају завршену медицинску школу општег или гинеколошко-акушерског смера и положен стручни испит и да су здравствено способни за обављање послова за које подносе пријаву;

- За спремача/спремачицу: - да имају завршено основно образовање и да су здравствено способни за обављање послова за које подносе пријаву;

- За возача санитетског возила: - да имају стечено средње образовање, возачку дозволу Б категорије и да су здравствено способни за обављање послова за које подносе пријаву.

 

3.

              Као доказ о испуњености услова за пријем у радни однос кандидати су дужни да доставе:

  1. Пријаву на оглас потписану од стране кандидата, са контакт телефоном, адресом становања и е-mail адресом;
  2. Кратку биографију кандидата (CV);
  3. Фотокопију сведочанства о завршеној школи;
  4. Фотокопију дипломе о завршеној средњој школи (за медицинску сестру и возача);
  5. Фотокопију уверења о положеном стручном испиту (за медицинску сестру);
  6. Фотокопију возачке дозволе (за возача);
  7. Фотокопију личне карте.

 

4.

Рок за подношење пријава на оглас је 8 дана од дана објављивања огласа на сајту Министарства здравља Републике Србије.

              Пријаве са доказима о испуњености услова достављају се поштом на адресу: Општа болница Лесковац, Лесковац, Светозара Марковића 110, или се непосредно предају у Одељењу за правне послове Опште болнице Лесковац (сутерен Болнице), са назнаком «за оглас за пријем у радни однос».

              Неблаговремене или непотпуне пријаве неће бити разматране.

              Кандидати који су били запослени у Општој болници Лесковац на одређено време због повећаног обима посла дуже од 21 месец, немају право на учешће на интерном огласу.

 

5.

              Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користи у друге сврхе.

              Кандидати који испуњавају услове могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који су од значаја за доношење одлуке о пријему.

              Одлука о избору кандидата биће објављен на интернет страници Опште болнице Лесковац и  неће се достављати учесницима јавног огласа.

              Изабрани кандидати су дужни да пре закључења уговора о раду доставе оверену фотокопију сведочанства о завршеној школи и доказ о здравственој способности за обављање послова за које се примају у радни однос.

              Фотокопије докумената достављених уз пријаву на оглас не враћају се кандидатима.