Дом здравља “Ћуприја”

На основу члана  192 Закона о раду ( “Сл. гл. РС” 7.- 8   Посебног колективног уговора

за здравствeне установе чији је оснивач РС, аутономна покрајина  и јединица  локалне самоуправе  („ Сл.гл.РС“ бр. 96/19 и 58/20), Кадровског плана Министарства здравља за ДЗ „Ћуприја за 2020 годину бр:112-01-31/2020-02 од 24.12.2020 године,  Правилника о организацији и систематизацији послова Дома здравља “Ћуприја”, сагласност Комисије за давање сагласности за ново запошљавање и додатно радно ангажовање код корисника јавних средстава Министарства здравља бр. 112-01 - 01047/2021-02 од 13.10.2021. године,  Одлуке в.д. директора бр.4398 од 15.11.2021 године Дом здравља „Ћуприја“, члана 23.Статута Дома здравља “Ћуприја” расписује се :

 

 

 

Јавни оглас  

           За заснивање  радног  односа  на неодређено време, са пуним  односно скраћеним радним временом, на радно место:

  1. Спремача / спремачице у просторијама у којима се пружају здравствене услуге - број извршилаца - 2

Услови за заснивање радног основа су:

- Основна школа

Опис послова: одржавање хигијене просторија и опреме у којима се обавља здравствена делатност;одржава хигијену у административним просторијама; одржава хигијену у заједничким просторијама здравствене установе и околине здравствене установе.

 

Кандидати за радно место спрeмaча / спремачице у просторијама у којима се пружа здравствене заштита,  дужни су   да доставе:

 - Копију доказа о завршеном основном образовању

 - Очитане податке са личне карте

Уз пријаву за оглас са назнаком за послове :“спремач/ спремачица” доставити кратку  радну биографију ( ЦВ), контакт телефон  и следећу документацију:  фотокопију очитане личне карте,фото копију доказа о завршеном основном образовању.

 

2.Возач санитетског возила у хитној медицинској помоћи – број извршилаца -  1

Услови за заснивање радног односа су:

-  Средње образовање

-  Возачка дозвола Б категорије

Уз пријаву за оглас са назнаком за послове “возач санитетског возила” доставити кратку радну биографију (ЦВ), контакт телефон и следећу документацију: фотокопију очитане личне карте, копију дипломе о завршеном средњем образовању, фотокопију  возачке дозволе у којој стоји  Б категорија.

Опис послова: Врши хитан санитетски превоз пацијената;врши санитетски превоз који није хитан али је оправдан и медицински неопходан;помаже приликом уношења и изношења непокретних  пацијената; управља специјалним санитетским возилом за превоз нагло оболелог , унесрећеног  и повређеног ;на интервенцији екипе помаже лекарској екипи у пружању хитне медицинске помоћи,у поступцима оживљавања , преносу болсеника или медицинске опреме са виших спратова или подрумских просторија као и друге послове које наложи дежурни лекар екипе;рукује инсталационим системом у возилу и светло -звучном сигнализацијом у возилу; надзире исправност функције система за оксигенацијом односно функционисање боце са кисеоником и регулатора за проток кисеоника у возилу; при преузимања возила контролише његову прописану оптемљеност;води путни налог који по завршетку смене предаје одговорном возачу смене, одговоран је за безбедност у односно образовања , радне споспбности и занимања. Одговра за свој рад шефу службе.  саобраћају лекерске екипе и животно угрожених пацијената;у случају удеса обавезно обавештава МУП и шефа службе СХМП;води прописану документацију и евиденцију;познаје и по потреби примењује протокол прве помоћи; обавља послове за које је овлашћен решењем или одлуком директора , а која су из делокруга рада службе у оквиру свог степен стручне спреме,

 

Приликом заснивања радног односа на неодређено време из овог јавног огласа канидати су дужни да доставе : оверену фотокопију дипломе о завшеном основном образовању за послове спремач/спремачица у просторијама у којим се пружају здравствене услуге затим оверену фото копију дипломе о завршеном средњем образовању, оверену фотокопију возачке дозволе у којој стоји Б категорија  и оргинал возачке дозволе на увид за послове возача санитетског возила у хитној медицинској помоћи.

Пријавом на  оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос .Подаци се не могу користити у друге сврхе.

Пријаве се подносе лично или поштом , на адресу Дом здравља „Ћуприја“   ул. Кнеза Милоша ББ.35230 Ћуприја. са назнаком „ пријава за конкурс за пријем у радни однос на неодређено време  за послове  - спремач/ спремачица или возача санитетског возила у хитној медицинској помоћи”

Након окончања Јавног огласа Установа не доставља документацију а заинтересовани кандидати могу преузети исту у правној  служби Установе

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања на огласној табли код Националне службе за запошљавање у Ћуприји.  

Оглас се  објављује  на Web сајту Министарства здравља РС на огласној табли   Националне службе за запошљавање у Ћуприји  и сајту Установе и огласној табли Дома здравља “Ћуприја” дана 15.11.2021. године.  

     Оглас важи од 15 .11.2021. године  до  22.11.2021. године .

Непотпуне, неразумљиве и неблаговоремене приспеле пријаве уз које нису приложени сви потребни докази  неће се узети у разматрање.

 

 

В.Д.Директор

Дома здравља „Ћуприја“

Др Зорица Ченић    

Специјалиста медицине рада