КЛИНИЧКО-БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР ''БЕЖАНИЈСКА КОСА''-БЕОГРАД

На основу члана 7-9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе («Сл. гласник РС» бр. 96/19 и 58/20 – Анекс 1), члана 24-27 и члана 192 Закона о раду („Сл. гласник РС 24/05, 61/05, 54/09, 32/13, 75/14, 13/2017 – Одлука УС, 113/2017 и 95/18“), члана 23 Статута КБЦ „Бежанијска коса“-Београд и Правилника о процедури и критеријумима за заснивање радног односа у КБЦ „Бежанијска коса“-Београд број 1149/8 од 24.02.2021. године, а у складу са добијеном сагласности Министарства здравља бр. 112-01-00295/2021-02 од 05.04.2021. године Комисије за давање сагласности за ново запошљавање и додатно радно ангажовање код корисника јавних средстава, расписујем следећи:

 

 

ЈАВНИ ОГЛАС

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

 5 спремача/спремачица просторија у Одељењу хигијене на неодређено време,

са пуним радним временом и пробним радом од 6 месеци

 

 

 

Критеријуми на основу којих ће се вршити рангирање кандидата дефинисани су Правилником о процедури и критеријумима за заснивања радног односа у КБЦ „Бежанијска коса”-Београд, а то су:

 

  1. радно искуство у струци
  2. оцена на разговору

 

Заинтресовани кандидати подносе ИСКЉУЧИВО ПУТЕМ ЕЛЕКТРОНСКЕ ПОШТЕ (e - maila) - неоверене фотокопије:

  • пријаве са кратком биографијом, адресом, контакт телефоном и ОБАВЕЗНО е-mail адресом;
  • доказа о завршеној школи (основна школа);
  • извода из матичне књиге венчаних (уколико је диплома издатa на девојачко презиме или решење о промени презимена или имена надлежних органа из других разлога);
  • радне књижице (уколико је кандидат поседује);
  • доказа о радном искуству у на датим пословима (које се доказује Уговорима о раду, а ради правилног бодовања радног искуства у струци и решењима о престанку радног односа ради сравњења са радним стажом уписаним у радну књижицу уколико је кандидат поседује);

 

Комисија заказује термин разговора са кандидатима или оцењивање кандидата на начин у складу са ставом 2. члана 7. Правилника. Акo Комисија, уместо разговора, утврди други начин оцењивања кандидата у складу са ставом 2. члана 7, у записник се уносе добијени резултати тестирања, провере практичног знања, провере способности или вештина, а све у оквиру утврђеног броја бодова - оцена на разговору.

 

Кандидат који буде изабран за пријем у радни однос на неодређено време пре склапања Уговора о раду мора доставити:

 

  • оверену фотокопију: сведочанства о завршеном основном образовању; доказ о испуњености здравствених услова одређених категорија запослених лица и клициноша (санитарни преглед), фотокопију доказа о започетој или извршеној имунизацији на хепатит Б x2, фотокопију одјаве на претходно осигурање – МA образац; фотокопију личне карте у 3 примерка уколико је без чипа или на старом обрасцу (уколико је са чипом понети је са собом), радну књижицу уколико је кандидат поседује (због израчунавања стажа као и минулог рада у здравству).

 

Пријаве на конкурс кандидати подносе ИСКЉУЧИВО путем електронске поште са свим елементима који су захтеване конкурсом, на e-mail: kadrovska@bkosa.edu.rs

 

Рок за пријаву на конкурс је 8 дана од дана објављивања конкурса са назнаком (subject) "Пријава на конкурс за пријем у радни однос на неодређено време за радно спремач/спремачица просторија у Одељењу хигијене на неодређено време – 5 извршилаца“.

 

За све додатне информације се можете обратити на телефон 011/20-95-605.

ВД Директора клиничко-болничког центра

 

Доц. др Марија Здравковић

 

Д-но:

  • ВД директору
  • кадровској служби
  • огласна табла
  • архиви