ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ ПАНЧЕВО

На основу члана 164. став 4. Закона о здравственој заштити (Сл. гласник РС бр. 25/2019), чл. 7- 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (Сл. гласник РС бр. 96/2019, 58/2020), чл. 7- 9. Колективног уговора код Завода за јавно здравље, Закључка Министарства здравља Републике Србије бр. 112-01-1482/2021-02 од 21.01.2022. године о давању сагласности за пријем у радни однос и Одлуке вд директора Завода за јавно здравље Панчево бр. 01-271/0-2022 од 18.04.2022. године, расписује се

 

 

Ј А В Н И  О Г Л А С

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

 СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ

 

 

  1. Оглашава се потреба за пријем у радни однос у Заводу за јавно здравље Панчево на неодређено време ради упућивања на специјализацију из микробиологије, са пуним радним временом за следеће послове:

 

  • ДОКТОР МЕДИЦИНЕ – 1 ИЗВРШИЛАЦ.

                                                   

  1. Услови рада за послове доктора медицине:

 

- Високо образовање:

- на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године;

- на основним студијама у трајању од најмање пет година, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године.

- Стручни испит;

- Лиценца;

- Најмање шест месеци радног искуства у звању доктора медицине.

 

 

  1. Уз пријаву на оглас која треба да садржи кратку биографију, адресу, контакт телефон и e-mail адресу, кандидати подносе следећа документа:

 

  • оверена фотокопија дипломе о завршеном медицинском факултету;
  • оверена фотокопија уверења о положеном стручном испиту за доктора медицине;
  • оверена фотокопија лиценце или решења о упису у именик Лекарске коморе Србије;
  • извод из матичне књиге рођених;
  • извод из матичне књиге венчаних (уколико су дипломе или уверења издата на девојачко презиме);
  • уверење о држављанству;
  • оригинал или оверена фотокопија уверења да се против кандидата не води истрага и кривични поступак не старије од 6 месеци (уверење издаје суд);
  • доказ о радном искуству (оверена фотокопија радне књижице или потврда Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање)
  • својеручно писана сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос.
  1. Приликом заснивања радног односа изабрани кандидат је дужан да достави лекарско уверење о здравственој способности за послове за које се заснива радни однос.

 

  1. Коначну одлуку о избору кандидата за пријем у радни однос доноси вд директора Завода за јавно здравље Панчево, на основу извештаја Комисије која ће обавити разговор са кандидатима.

 

  1.  Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања огласа на интернет страници Министарства здравља.

Пријаве се подносе лично или путем поште на адресу Завода за јавно здравље Панчево, ул. Пастерова бр. 2, Панчево, са напоменом „Пријава за јавни оглас“.

 

  1.  Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

 Приложена документа за оглас неће се враћати кандидатима.

 

8.      Овај јавни оглас објављује се код Националне службе за запошљавање, на интернет страници Министарства здравља и на огласној табли и интернет страници Завода за јавно здравље Панчево.