Дом здравља Власотинце

На основу одредаба члана 7 и 8. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединице локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, бр. 96/19 и 58/20-Анекс I), Кадровског Плана Министарства здравља број: 112-01-31/2020-02 од 24.12.2020.године, Инструкције Министарства здравља о реализацији тачке 3.кадровских планова здравствених установа из Плана  мреже здравствених установа број: 120-01-151/2020-02, као и Одлуке директора Дома здравља Власотинце  бр.  461 од 20.06.2022.године, расписује се

 

 ОГЛАС

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

 

  1. Доктора медицине у Дому здравља Власотинце на ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ са пуним радним временом због повећаног обима посла, до 30.09.2022.године

Број извршиоца: 3

 

           Поред општих услова прописаних Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове:

           

  • Високо образовање-звање доктор медицине
  • Положен стручни испит
  • Решење о упису у надлежну Комору или лиценцу за рад

 

II

               Кандидати су дужни да поднесу као доказ о испуњености услова за заснивање радног односа, следећа документа:

 

  • Пријаву на оглас и кратку биографију (CV), са контакт телефоном и адресом становања и e-mail адресом (уколико је поседују), потписану од стране кандидата
  • Фотокопију дипломе/уверења о одговарајућој стручној спреми
  • Фотокопија уверења о положеном стручном испиту
  • Фотокопија дозволе за рад –Лиценца издата од надлежне коморе или Решење о упису у именик Коморе

 

III

                       Уз пријаву на оглас, кандидати достављају потребну документацију у року од 8 дана од дана објављивања огласа на веб страници Министарства здравља Републике Србије.

                          Пријаве са потребном документацијом доставити: Дому здравља Власотинце, Моше Пијаде бр.2 или непосредно предати у Одсеку за правне послове Дома здравља Власотинце, са назнаком „За пријем у радни однос“.

                          Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

 

IV

                          Кандидат пријавом на оглас даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос. Подаци се могу само користити у сврху подношења пријаве на дати оглас. Подацима рукује и исте обрађује Одсек за правне послове.

                          Кандидати који испуњавају услове могу бити позвани на разговор због пружања евентуално додатних података који су значајни за доношење одлуке.

                          Одлука о избору кандидата биће објављена на интернет страници Дома здравља Власотинце и неће се достављати учесницима јавног огласа.

                         Изабрани кандидат је дужан да достави оверене копије тражених докумената и доказ о здравственој способности за обављање послова пре закључења уговора о раду.

                         Фотокопије докумената уз пријаву на оглас не враћају се кандидатима.

 

 

В.Д. ДИРЕКТОР-а

Др Виолета Петровић,

спец. интерне медицине