Дом здравља Блаце

На основу члана 7. и 8. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, бр. 96/19, 58/20-Анекс I), а у складу са Кадровским планом за 2019. годину, бр. 112-01-607/2019-02 од 02.12.2019. године,  Дом здравља Блаце  расписује,

 

О Г Л А С

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

 

СПРЕМАЧ/СПРЕМАЧИЦА ПРОСТОРИЈА У КОЈИМА СЕ ПРУЖАЈУ

ЗДРАВСТВЕНЕУСЛУГЕ-ОДЕЉЕЊЕ ЗА ТЕХНИЧКЕ ПОСЛОВЕ (1.Извршилац)

 

На одређено време, најдуже до три месеца, због повећаног обима посла, ради пружања здравствене заштите у време заразне болести COVID-19, са пуним радним временом

Опис послова: одржава хигијену просторија и опреме у коме се обавља здравствена делатност; одржава хигијену у административним просторијама; одржава хигијену у заједничким просторијама здравствене установе и околине здравствене установе; обавља послове прања, пеглања и одржавања одеће, веша и друге робе за потребе здравствене установе; пријављује сва оштећења и кварове на инсталацијама, инвентару и опреми; прати стање залиха потрошног материјала и ситног инвентара за потребе одржавања чистоће; брине о чистоћи и исправности прибора за одржавање хигијене; ради на одвајању отпадног материјала који се депонује; скупља, пере и дезинфикује све лабораторијске и остале посуде; по потреби разноси пошту и предаје пазар; ради на одржавању зелених површина; врши требовање средстава неопходно потребних за обављање послова и радних задатака описаних напред; обавља и друге послове који одговарају њеној/његовој стручној спреми и стеченим знањима утврђене законом и другим прописима, по налогу руководиоца; за свој рад одговара главној сестри дома здравља).

 

Услови: Поред општих услова прописаних законом, кандидат мора да испуњава и следеће посебне услове: 

                    Стручна спрема/образовање:

                   -основно образовање

 

 Остало: Уз пријаву са кратком биографијом кандидат треба да поднесе доказе о испуњавању услова огласа и то:

-оверену фотокопију сведочанства о завршеној основној школи,  

-неоверену фотокопију очитане личне карте,

-оригинал или оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених;

-оригинал или оверену фотокопију уверења о држављанству ( не старије од шест месеци);

      -оригинал или оверена фотокопија уверења надлежне Полицијске управе да лице није осуђивано за кривично дело на  безусловну казну затвора од најмање шест месеци ( не старије од шест месеци);

 

             Приликом заснивања радног односа  изабрани кандидат дужан је да достави: Лекарско уверење као доказ о здрасвтвеној способности за послове за које се заснива радни однос.

             

Рок за пријављивање је 8 дана од дана објављивања огласа на сајту Националне службе за запошљавање. Пријаве доставити лично, радним даном од 7,00-14,00 часова у Одсеку за опште, правне и кадровске послове Дома здравља Блаце или преко поште, на адресу: Дом здравља Блаце, 18420 Блаце, ул. Браће Вуксановић 55. са назнаком: „Пријава на оглас за пријем у радни однос за радно место- Спремач/Спремачица просторија у којима се пружају здравствене  услуге у Одељењу за техничке послове.

 

             Непотпуне и неблаговремене пријаве као и пријаве са неодговарајућом документацијом неће бити разматране. Докази приложени уз пријаву биће враћени кандидатима који нису примљени у радни однос.

 

             Текст огласа објавити на сајту Националне службе за запошљавање, на сајту Министарства здравља Републике Србије и на огласној табли и интернет презентацији Дома здравља Блаце.