Универзитетска дечја клиника, Тиршова

На основу Кадровског плана за Универзитетску дечју клинику за 2022. годину бр. 112-01-64/2022-02 од 24.02.2022. године, као и одредаба чланова 7, 8 и 9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, aутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (Службени гласник РС бр.96/2019, 58/2020 – Анекс I), Универзитетска дечја клиника, Београд,  Тиршова 10,  расписује:

 

 

Ј А В Н И  О Г Л А С 

За пријем у радни однос на одређено време

по основу замене до повратка радника са боловања

 

 

 

  • Референт за јавне набавке, Одсек јавних набавки - 1(један) извршилац

 

I

 

РАСПИСУЈЕ СЕ ЈАВНИ ОГЛАС за пријем у радни однос на одређено време по основу замене до повратка радника са боловања на послове Референт за јавне набавке, Одсек јавних набавки, Служба за правне, кадровске и административне послове   -  1(један) извршилац

 

 

Општи/типичан опис послова:

  • води евиденције у складу са прописима, по окончању јавних набавки и набавки на које се закон не примењује
  • прима документацију и евидентира , разврстава, дистрибуира и архивира документацију у поступцима јавних набавки на које се закон не примењује
  • припрема податке за израду извештаја о спровођењу јавних набавки
  • води евиденцију јавних набавки и ажурира податке у одговарајућим базама
  • по потреби помаже другим запосленима у извршавању радних задатака у оквиру своје стручне спреме и оспособљености стечене радом;
  • обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца у оквиру своје стручне спреме и оспособљености стечене радом.

За свој рад одговоран је непосредном руководиоцу.

 

II

 

УТВРЂУЈУ СЕ услови за пријем у радни однос на одређено време по основу замене до повратка радника са боловања на послове Референт за јавне набавке, Одсек јавних набавки     -  1(један) извршилац, код послодавца - Универзитетске дечје клинике, како следи:

 

            -  средње образовање (IV  степен стручне спреме)

-  знање рада на рачунару

 

 

 III

 

Рок за пријаву кандидата траје осам дана од дана објављивања огласа у листу „Послови“ Националне службе за запошљавање.

 

Пријаве се шаљу у затвореној коверти на адресу: Универзитетска дечја клиника, Тиршова 10, 11000 Београд, са назнаком „ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ РЕФЕРЕНТА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ, ОДСЕК ЈАВНИХ НАБАВКИ НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПО ОСНОВУ ЗАМЕНЕ ДО ПОВРАТКА РАДНИКА СА БОЛОВАЊА - 1(ЈЕДАН) ИЗВРШИЛАЦ“.

 

 

IV

 

Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни да доставе следећа документа:

 

  • кратку биографију
  • фотокопију личне карте
  • фотокопију дипломе о завршеној школи
  • фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата ( уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.)

 

Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему (претходно искуство о раду, додатно образовање или оспособљеност, дужина трајања школовања и сл.).

 

Приликом заснивања радног односа, кандидати су дужни да доставе лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима.

Оглас објавити на огласној табли Националне службе , Интернет страници Министарства здравља Републике Србије као и на сајту Клинике.


Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.