Апотека Врање

На основу чл.7.,8. и 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (,,Сл.гласник РС“ бр.96/19 и 58/2020),члана 24.-27. и  192. чл. Закона о раду (,,Сл.гласник РС“ 24/2005,61/2005,...113/2017 и 95/2018-аутентично тумачење), чл.18. Статута Апотеке Врање и Одлуке директора AУ Апотека Врање,дел.бр. 267 од 07.04.2023.године расписује се

 

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

1.

 

         Оглашава се пријем у радни однос на НЕОДРЕЂЕНО време са пуним радним временом за следећа радна места :

 

                             А) Референт за финансијско-рачуноводствене послове – 1 извршилац

 

                             Б) Домар/мајстор одржавања – 1 извршилац

 

2.

 

          Поред општих услова за заснивање радног односа утврђеним Законом, кандидат треба да испуњавају и следеће услове за послове из тачке 1.А, за Референта за финансијско-рачуноводствене послове :

  • Завршена Средња економска школа, IV степен стручне спреме;
  • Минимум 3 година радног искуства на истим или сличним пословима;
  • Знање рада на рачунару (сертификат,лиценца...);

 

          Поред општих услова за заснивање радног односа утврђеним Законом, кандидат треба да испуњавају и следеће услове за послове из тачке 1.б,  за Домар/мајстор одржавања :

  • Завршена Средња техничка школа,(машински смер) IV степен стручне спреме;

 

 

          Опис послова: према Правилнику о унутрашњој организацији и систематизацији послова у АУ Апотека Врање.

 

3.

 

Као доказ о испуњености услова, кандидати су обавезни да уз пријаву доставе:

 

  • Пријаву на оглас са кратком биографијом и наведеном адресом и контакт телефоном ( по могућству и електронска адреса).
  • Фотокопија дипломе о одговарајућој стеченој стручној спреми;
  • Очитану личну карту;
  • Извод из матичне књиге венчаних (уколико је промењено презиме).
  • Изјава кандидата да је здравствено способан за тражене послове и да се против њега не води кривични поступак,својеручно потписана;

 

4.

 

          Комисија ће разматрати све доспеле,благовремене и потпуне пријаве. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Кандидати који уђу у ужи избор моги бити позвани на разговор.Одлуку о избору кандидата донеће се у року од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава и иста ће бити објављена на огласној табли Апотеке Врање и Националне службе за запошљавање.

          Кандидати који не буду изабрани неће бити посебно обавештавани о резултатима огласа. Приложена Конкурсна документација неће се враћати кандидатима.

          Кандидати који буде изабрани,дужни су да пре заснивања радног односа доставе доказе о здравственој способности за рад на наведеним пословима и оверене фотокопије тражених докумената.

5.

 

          Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Подацима рукује и податке обрађује Правна служба Апотекарске установе Апотека Врање.

 

6.

 

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања на огласној табли Апотекарске установе Апотека Врање и Националне службе за запошљавање.Оглас ће бити објављен и на интернет страници Министарства здравља.

 

Пријаве се искључиво достављају поштом на адресу : ,,Апотека Врање“, ул.К.Стефана Првовенчаног 43, 17500 Врање, са назнаком ,,За јавни оглас за пријем у радни однос“ или се предаје лично у Управи АУ Апотека Врање,сваког радног дана од 07 до 15 часова,која се налази у ул.Краља Стефана Првовенчаног 43, у Врању.

 

АУ Апотека Врање задржава право да расписани оглас из оправданих разлога стави ван снаге или да не изабере ни једног од пријављених кандидата.

 

 

АУ АПОТЕКА ВРАЊЕ

ДИРЕКТОР

Ивана Костић,дипл.фарм.спец.