Дом здравља ''Нови Сад''

РАСПИСУЈЕ СЕ ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ

НА ПОСЛОВЕ:

 

ДОМАР-МАЈСТОР ОДРЖАВАЊА  (кв молер, фарбар)                           

1 (један) извршилац

  

Опис послова: обавља прегледе објекта, обавља молерске радове одржавања и поправки; припрема објекте за рад; обавештава надлежне службе о уоченим неправилностима у објекту или већим кваровима на системима и инсталацијама; обавља молерско-фарбарске радове у објектима, теренски рад у радијусу од 50 км.

УСЛОВИ: Средње образовање, изузетно основно образовање и радно искуство на тим пословима, III степен стручне спреме, возачки испит ''Б'' категорије.

 

         Кандидати су обавезни да доставе писану пријаву на оглас са краћом биографијом. Уз писану пријаву поднети оверену фотокопију дипломе о завршеној школи.

        Кандидати који су се јавили на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему (претходно искуство о раду, просечна осена у току школовања, додатно образовање или оспособљеност, дужина трајања школовања).

        О избору кандидата одлучује директор.

        Рок за пријаву на јавни оглас је 8 дана, од дана објављивања.

        Пријаве са потребном документацијом достављају се у затвореним ковертама на адресу Дом здравља ''Нови Сад'' Нови Сад, 21 000 Нови Сад, Булевар цара Лазара бр. 75, са назнаком на јавни оглас радно место ДОМАР-МАЈСТОР ОДРЖАВАЊА  (кв молер, фарбар) на одређено време.

        Ако последњи дан рока пада у нерадни дан (субота и недеља) или на дан државног празника рок за подношење пријаве истиче првог радног дана.

        Пријаве са непотпуним подацима и непотпуном документацијом ће бити одбијене као неисправне.

        Пријаве које буду примљене у Дом здравља ''Нови Сад'' Нови Сад, после истека наведеног рока у овом огласу сматраће се неблаговременим и неотворене ће се вратити пошиљаоцу, са назнаком датума када су примљене у Дому здравља ''Нови Сад'' Нови Сад.

        Одлука о избору кандидата биће донета у року од 30 дана од дана истека рока за пријаву кандидата и у истом року кандидати ће бити обавештени о избору.

 

 

ДИРЕКТОР

Прим. др Веселин Бојат

хирург – ортопед