Завод за трансфузију крви Војводине

На основу члана 7. став 1. тачка 3), 8. и 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе, члана 8. Колективног уговора код Завода за трансфузију крви Војводине број 01-75/2015, Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији послова Завода за трансфузију крви Војводине број 01-101/2018 и указане потребе за ангажовањем нових запослених лица на одређено време због повећаног обима посла, вршилац дужности директора Завода за трансфузију крви Војводине  објављује:  

 

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ЗБОГ ПОВЕЋАНОГ ОБИМА ПОСЛА

 

1) Спремач/спремачица просторија у којима се

пружају здравствене услуге - на одређено време до 6 месеци

1 (један) извршилац

 

УСЛОВИ: основно образовање, радно искуство на тим пословима у трајању од најмање 6 (шест) месеци.

Потребна документација: фотокопија сведочанства о завршеној основној школи, фотокопија уверења о здравственој способности не старије од 6 (шест) месеци, фотокопија извода из матичне књиге рођених, фотокопија личне карте, кратка биографија (CV), доказ о радном искуству.

ОСТАЛО:Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања јавног огласа у огласним новинама «Послови» Националне службе за запошљавање. Оглас ће бити објављен и на web сајту Министарства здравља Републике Србије и web сајту Завода за трансфузију крви Војводине.Пријаве се подносе путем поште на адресу: Завод за трансфузију крви Војводине, Хајдук Вељкова 9а, 2100 Нови Сад, са назнаком «Пријава за Оглас за радно место ______________(уписати радно место за које се конкурише)» или непосредно управи Завода за трансфузију крви Војводине сваког радног дана од 8 до 14 часова. Неблаговремене и непотпуне пријаве се неће разматрати.

Завод за трансфузију крви Војводине задржава право да од кандидата затражи на увид оригинале документата који се подносе уз пријаву.

 

 

ДИРЕКТОР  ЗАВОДА

прим. др сци. мед. Невенка Бујандрић,в.д.